Україну знову відвідає письменник, лікар та волонтер Генрі Марш

10 травня 2024 р.

Всесвітньо відомий британський нейрохірург, автор книг-бестселерів про життя та медицину, волонтер і філантроп Генрі Марш прочитає в Києві публічні лекції для всіх охочих. Лікар часто відвідує Україну під час великої війни, долучається до волонтерських ініціатив, висловлює свою підтримку українському народу та відстоює інтереси України в світі. 

15 травня Генрі Марш прочитає дві лекції у Культурно-мистецькому  центрі Києво-Могилянської Академії за адресою вул. Іллінська 9. Теми лекцій: “Етика в командній роботі, спілкування керівників з підлеглими й принципи навчання молоді” та “Докази в медицині і доказова медицина”

Організатори зустрічі з відомим британцем — Києво-Могилянська Академія, приватний заклад вищої медичної освіти “Академія Добробут” та громадська організація “Україно-швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти”. 

Нана Войтенко, ректорка “Академії Добробут” зауважує, що лекції Генрі Марша будуть цікаві та корисні не лише медикам, втім, як і книги його авторства.

“Генрі Марш — це людина-символ послідовної та теплої підтримки України. Його впевненість у нашій перемозі надзвичайно надихає. Я дуже рекомендую відвідати лекції Генрі не лише студентам-медикам і лікарям, а й усім, хто хоче свіжим поглядом глянути на стосунки в командах, відшукати нові сенси, переосмислити цінності та зрозуміти їхнє значення для поступу у будь-якій справі, відчути силу -спільноти однодумців, відчути, наскільки потужною залишається підтримка України серед світових інтелектуалів”

 

Вхід на захід — за реєстрацією. І за бажанням — за донат.

Зареєструватися

 

Україну знову відвідає письменник, лікар та волонтер Генрі Марш